IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date
IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date

Winmau Blade 6 Dual Core Dartbord

€ 79,99
OP VOORRAAD

Winmau Blade 6 Dual Core Dartbord

Het Winmau Blade 6 Dual Core dartbord is de opvolger van het bekende Winmau Blade 5 Dual Core dartbord. Het vernieuwde Winmau Blade 6 Dual Core dartbord wordt gemaakt van hoogwaardig Oost-Afrikaans sisal en is voorzien van een verbeterde spider op het dartbord. Deze ‘Density-Control’ bedrading zorgt voor een betere dichtheid van het sisal waardoor de darts beter in de scorevlakken zoals de double en triple blijven zitten. Dit resulteert vanzelf in hogere scores!

Het Winmau Blade 6 Dual Core dartbord maakt gebruik van de gepatenteerde dual-core basis. Het dartbord is voorzien van twee lagen sisal. De zachtere buitenste laag zorgt ervoor dat de darts makkelijk in het bord terecht komen terwijl de binnenste hardere laag ervoor zorgt dat de darts goed worden opgevangen waardoor de sisal beter en sneller herstelt.

De Density-Control bedrading is ultra dun en buigt af in een hoek van 60 graden. Hierdoor is de draad 25% dunner dan voorheen en is de kans op bouncers minimaal.

De Winmau Blade 6 Dual Core is uitgerust met het eenvoudige aan te passen rota-lock montagesysteem. Met het rota-lock systeem kun je het Winmau Blade 6 dartboard op iedere muur ophangen en stellen.

Wij adviseren het dartbord regelmatig te draaien voor een langere levensduur.

De Winmau Blade 6 Dual  is goedgekeurd voor alle professionele toernooien en gemaakt volgens de officiële specificaties van de World Darts Federation.

Inhoud:

  • Winmau Blade 6 Dual Core Dartbord
  • Rota-Lock Systeem
  • Gebruikshandeleiding
Categorie Dartbord
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Winmau Blade 6 Dual Core Dartbord
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite