IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date
IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date

Betaalwijze

IDEAL
iDeal is de meest eenvoudige en veilige betaalmethode voor online betalingen in Nederland. Er worden geen transactiekosten gerekend. Zit je bij een bank die internetbankieren aanbiedt dan kun je bijna alijd gebruikmaken van iDeal. Wens je gebruik te maken van iDeal dan kun je bij de betaalwijze je keuze maken.


VOORUITBETALING OVERBOEKING

Vooruitbetaling betekend dat je na het bevestigen van je bestelling het bedrag aan ons overmaakt welke in de bevestigingsmail van bestelling staat vermeld. Je geeft je bank opdracht om het bedrag over te maken, houd rekening met een overboektijd waardoor het bedrag niet per direct op ons rekeningnummer staat vermeld. Dit kan tevens zorgen voor een langere levertijd van je bestelling.


BILLINK
(Tijdelijk niet mogelijk)
Koop nu en betaal achteraf tot maximaal 14 dagen. Je ontvangt eerst je producten. Gebruik je Billink als betaalwijze dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Billink en de extra kosten welke eventueel in rekening worden gebracht, deze worden getoond bij het bevestigen van je bestelling. Heb je eenmaal gekozen voor Billink dan zal je ook de Factuur van Billink ontvangen op de dag dat je bestelling wordt verzonden.  Billink controleert de ingevoerde adresgegevens en zal na goedkeuring de bestelling in behandeling worden genomen. Bij betalen via Billink kunnen er geen producten retour worden gestuurd. U gaat akkoord met de koop. Indien u annuleert voordat er producten verzonden zijn, krijgt u de door ons gemaakte kosten (die Billink aan ons doorrekent) minder terug betaald.


CONTANT OF PIN
In onze winkel kun je betalen met pin of contant, pinnen is een snelle, eenvoudige en veilige manier om te betalen. Ook kleine bedragen kunnen bij ons pinnen en worden er geen extra kosten in rekening gebracht.


MISTERCASH

Bancontact/MisterCash kun je als Belgische SelectDarts klant veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in een vertrouwde internet-betaalomgeving. Bancontact/MisterCash is de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten.


CREDITCARDS

Veilig betalen met je creditcard is bij SelectDarts geen enkel probleem, je betaald zonder dat extra kosten in rekening worden gebracht. Wij ondersteunen op dit ogenblik Visa, Maestro en Mastercard ondersteund.


CADEAUBON

Met de cadeaubon of kortingsbon ontvang je korting op je bestelling en kan deze worden ingewisseld in onze winkel.

Search engine powered by ElasticSuite