Over SelectDarts.nl

SelectDarts.nl is een online dartspeciaalstore maar beschikt ook over een fysieke winkel, wij bieden een breed assortiment, ruime voorraad en scherpe prijzen voor alle dartsporters. Onze dartwinkel bevindt zich in het centrum van Leeuwarden waar ons brede assortiment is te bekijken en zelfs uit te proberen. 


ASSORTIMENT:

SelectDarts levert een ruim assortiment dartartikelen tegen scherpe prijzen en heeft sinds de overname in 2018 de voorraad en assortiment flink uitgebreid. Sinds 2019 zijn wij verhuisd naar het centrum van Leeuwarden en hebben wij na vele jaren Dronrijp achter ons gelaten. Wij leveren bekende top merken zoals Harrows, S4D, Mission, Unicorn, Winmau, Target, Ruthless, One80, Pentathlon, Shot, en vele andere merken. Heb je een artikel niet kunnen vinden vraag ons dan of wij deze kunnen leveren.


PRIJZEN:

Wij bieden onze producten online maar ook in de winkel aan voor scherpe prijzen en maken wij waar mogelijk gebruik van staffelkortingen. De staffelkortingen is "Meer kopen en Minder betalen" per product waardoor je nog meer korting ontvangt bij grotere aantallen. Voor bulk verkoop gebruiken wij ook de staffelkorting per 100 stuks en staan indien van toepassing vermeld bij de producten.


DARTBORD VERLICHTING:

SelectDarts.nl is naast leverancier van dartartikelen ook specialist in dartbordverlichting en bieden wij het grootste assortiment van Europa. De S4D dartbord verlichting voldoet aan hoge standaards en is sinds de lancering van de dartbordverlichting een groot succes en wordt inmiddels in meerdere landen verkocht. Het assortiment is verdeeld in de standaard en XXL serie en is het ook mogelijk om dartbord verlichting custom made te laten maken waarmee je je eigen kleuren combinatie kunt samenstellen.

Wil je op de hoogte blijven over SelectDarts volg ons dan op onze social media kanalen waar wij regelmatig updates doorvoeren van ons nieuwe assortiment, aanbieden en verlotingen van artikelen.