IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date
IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date

Over ons

Wij zijn een winkel en een online dart en spellenzaak waar je alles kunt vinden wat met darten, spellen, puzzels ect te maken heeft. Het bedrijf is ontstaan in 2011 en is begonnen als kleine onderneming. Sinds half Juli 2019 tevens een winkel in het Centrum van Sneek. Sinds de oprichting hebben wij als doel om jou voor scherpe prijzen kwalitatieve producten te leveren. Door dit doel hebben wij ons in korte tijd ontwikkeld tot dé nummer 1 dartshop van Friesland. Door onze scherpe prijzen, groot assortiment en goede service geven onze klanten ons een 9 als beoordeling.

Ons team werkt hard om de site, de service en natuurlijk het assortiment te blijven verbeteren.

Naast dartartikelen kunt u nu ook spellen en puzzels bestellen via deze website. Alles voor een gezellige avond.

Assortiment

Ons ruime assortiment bevat alle bekende dartmerken waaronder Unicorn, Winmau, Target, XQ Max, Ruthless, McKicks, Bull’s, Bull’s Germany, Harrows, Grandslam, Echowell, Datadart, Longfield, Lena, One80, Pentathlon, RedDragon, Let's Play Darts, Shot! en ons eigen huismerk S4D. Je vind in ons assortiment meer dan:

  • Meer dan 40 verschillende dartborden
  • Meer dan 40 soorten sets
  • Meer dan 500 verschillende steeltip dartpijlen
  • Meer dan 100 verschillende softtip dartpijlen
  • Meer dan 1000 verschillende flights
  • Meer dan 210 soorten shafts
  • Meer dan 230 soorten dart accessoires

In ons ruime assortiment hebben we voor zowel de beginnende darters als voor de gevorderde en professionele darters een ruime keuze dartartikelen.

Uiteraard leveren wij, naast particulieren, ook aan detailhandel, bedrijven, horeca en dartverenigingen. Bij grote afnames kun je bij ons gebruik maken van aantrekkelijke kortingen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice

Ons Magazijn

Wij proberen alles direct uit voorraad te leveren. Dit heeft voor ons prioriteit, omdat wij onze klanten graag binnen 1 werkdag willen leveren. Vanuit ons magazijn en winkel leveren wij dartproducten in heel Nederland, België en Duitsland en andere delen van de wereld

Search engine powered by ElasticSuite