Selectdarts is overgenomen door Frieslanddarts
Bestel 24/7 online of kom langs in onze winkel te Sneek
Van hoog naar laag sorteren

Kleding 22 producten

per pagina
  1. Aanbieding Target Coolplay Barney Army 2019
    150590
    Target Coolplay Barney Army 2019
    Op voorraad
    Vanaf € 39,99
Van hoog naar laag sorteren

Kleding 22 producten

per pagina

Kleding

SelectDarts heeft een assortiment dartkleding welke wordt aangeboden voor aantrekkelijke prijzen. Dartkleding moet soepel en comfortabel zitten en geen last zijn tijdens het darten. Ook in warme ruimtes waar tijdens waar nog wel eens een zweetdruppel boven komt is het van belang dat deze goed wordt opgenomen door de stof en je als darter een droog gevoel geeft.

Om dartkleding te bedrukken welke goed blijft wordt al onze bedrukking professioneel uitgevoerd waardoor je jaren met een polo kunt. Wil je een polo laten bedrukken dan kunnen wij je als klant van de juiste informatie voorzien wat nodig is om een professionele bedrukking te laten plaatsen.

Heb je zelf een logo en moet deze op een shirt worden bedrukt dan kunnen wij hierin begeleiden om een goed en professioneel resultaat te krijgen. Ook is het mogelijk om je idee aan ons voor te leggen zodat wij kunnen kijken of wij een correct ontwerp kunnen maken welke aansluit bij je idee. Wil je hierover meer informatie dan kun je ons altijd vragen om informatie.