IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date
IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date

Qwixx Dobbelspel

€ 12,99
OP VOORRAAD

Qwixx Dobbelspel

Qwixx is snel, simpel en spannend. Het is in 2 minuten uit te leggen en juist die eenvoud maakt dit spelletje zo leuk. Het leuke is dat je niet op je beurt hoeft te wachten. Iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, hoe meer punten je krijgt. Qwixx is spannend tot de laatste worp!

Je hoeft bij Qwixx niet op je beurt te wachten, want iedereen kan de worp benutten die de actieve speler dobbelt! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Dobbel mee en laat je aansteken door de QWIXX-koorts!

Elke speler probeert op zijn scoreblad zoveel mogelijk getallen in de vier kleuren aan te kruisen. Je krijgt meer punten naarmate je meer kruisjes in een kleur hebt ingevuld. Heb je aan het einde de meeste punten heeft verzameld? Dan win je het spel.

Tijdens het spel moeten de getallen in elk van de vier kleuren altijd van links naar rechts aangekruist worden. Het is toegestaan één of meer getallen over te slaan, je hoeft niet helemaal links te beginnen. Maar heb je getallen overgeslagen? Dan mag je die later niet alsnog aankruisen.

Tip: je kunt overgeslagen getallen met een klein lijntje doorstrepen om te voorkomen dat je die getallen per ongeluk aankruist.

Waarom Qwixx kopen?

  • Het is snel, simpel en spannend
  • In 2 minuten uit te leggen
  • Spannend tot de laatste worp
  • Makkelijk mee te nemen (op reis)
  • Winnaar spellenprijs 2014
  • Het is populair, inmiddels meer dan 600.000 exemplaren verkocht

 

Leeftijd 8+
Aantal spelers 2 - 5
Speelduur (min.) 15
Taal Nederlands
Type spel Roll & Write
Merk White Goblin Games
Categorie Dobbelspellen
EAN Code 8718023601259
Artikelcode WGG1333
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Qwixx Dobbelspel
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite