IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date
IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date

Keer op Keer 2 - Dobbelspel

€ 15,99
OP VOORRAAD

Keer op Keer 2 - Dobbelspel

Keer op Keer deel 2! Een nieuwe speciale dobbelsteen en een nieuw scoreblok zorgen voor meer variatie, inclusief diverse en opwindende mogelijkheden. Gebruik bommen en verzamel harten, maar blijf ook opletten dat de rijen worden gevuld! Voor alle Keer op Keer fans een absolute must!

Vervolg op het populaire en superverslavende dobbelspel.

Kruis vakjes op je speelveld aan om zo snel mogelijk kolommen, rijen en gelijk gekleurde gebieden te vullen. Elke beurt kies je een gedobbelde kleur en een gedobbeld cijfer. Die combineer je, waardoor je aangrenzende vakjes van de gekozen kleur mag aankruisen.

Maak steeds de juiste keuze en probeer de door de andere spelers gewenste combinatie weg te nemen. Je keuzemogelijkheden stijgen als je je speelveld verstandig uitbreidt. Het spel is afgelopen als een speler 2 complete kleuren heeft aangekruist. Wie heeft de meeste punten?

‘2’ gaat verder waar Keer op Keer ophoudt. Nieuwe dobbelstenen en mogelijkheden zorgen voor nieuwe uitdagingen. Zo kan een speler in zijn beurt nu ook ervoor kiezen om de zevende dobbelsteen te kiezen. Met de bom kruis je bijvoorbeeld 4 vakjes waar dan ook af, en het hartje zorgt voor extra punten voor een voltooide kolom. Dobbelen maar!


Inhoud:

  • 7 dobbelstenen
  • 1 blok met speelvelden
  • 6 viltstiften
  • de spelregels

Leeftijd 8+
Aantal spelers 1 - 6
Speelduur (min.) 30
Taal Nederlands
Type spel Roll & Write
Merk 999 Games
Categorie Dobbelspellen
EAN Code 8719214428327
Artikelcode 999-KEE05
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Keer op Keer 2 - Dobbelspel
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite