Bestel 24/7 online of kom langs in onze winkel te Sneek
Bestel 24/7 online of kom langs in onze winkel te Sneek

Harrows Dave Chisnall 90%

Vanaf € 64,99
OP VOORRAAD

Harrows Dave Chisnall 90%

Ons ontwerpteam werkte heel nauw samen met Dave Chisnall “Chizzy” om een dartpijl te maken die perfect geschikt was voor zijn precieze behoeften.

Ten eerste kreeg het 90% tungsten, parallelle barrels diepe, vierkant gesneden groeven over de volledige lengte. Dave vroeg toen om iets meer grip en gevoel om hem extra vertrouwen te geven in de laatste fasen van games, wanneer er druk op ligt.

Daarom hebben we de pijl een zwarte titaniumnitridecoating gegeven, om meer textuur aan het oppervlak van de loop toe te voegen, en hebben we ook 9 microsneden toegevoegd op de specifieke punten waar zijn vingers de dartpijl loslaten, voor meer grip.

Chizzy wilde dat zijn darts er helder en uniek uitzien, om ervoor te zorgen dat ze zich onderscheiden van de darts van andere spelers die vandaag op de markt zijn. Geel goud werd toegevoegd omdat deze kleur gedurende zijn bijna 10-jarige carrière in de PDC synoniem is geworden met Dave. Dit in combinatie met de zwarte titaniumnitride-afwerking en opnieuw gesneden zilveren delen, resulteert in een fantastische, echt opvallende pijl.

Gewicht: Barrel diameter: Barrel lengte:
21 gram 6.3 mm 51 mm
22 gram 6.4 mm 51 mm
23 gram 6.5 mm 51 mm
24 gram 6.6 mm 51 mm
25 gram 6.7 mm 51 mm
26 gram 6.8 mm 51 mm
Barrel materiaal Tungsten 90%
Kleur Goud, Zilver, Zwart
Dart Spelers Dave Chisnall
Geleverd per 1 set of 3 stuks
Dartpunt Zwart
Geleverd met flights Ja, set van 3
Geleverd met shafts Ja, set van 3
Point protector Ja
Beschermcase Nee
Categorie Dartpijlen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Harrows Dave Chisnall 90%
Uw waardering