IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date
IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date

Dominion Combi-doos - Alchemisten & Overvloed

€ 44,99
OP VOORRAAD

Dominion Combi-doos - Alchemisten & Overvloed

2 uitbreidingen op het populaire deckbuildingsspel in 1 doos

Overvloed:
Deze interessante uitbreiding met het thema "variëteit" bevat 13 nieuwe koninkrijkkaarten en 5 speciale prijskaarten. Veel koninkrijkkaarten geven bonussen voor het hebben van verschillende handkaarten. Daardoor word je gemotiveerd om een flexibel deck te bouwen. Prijskaarten zijn beloningen die je kunt winnen bij het spelen van de koninkrijkkaart "Toernooi". Er is van elk van de 5 soorten prijskaarten maar 1 exemplaar, dus wees er snel bij. Maar wees gerust, zijn de prijskaarten op, dan win je toch nog een "Hertogdom".

De Alchemisten:
Deze uitbreiding bevat 12 nieuwe actiekaarten en een nieuw soort geldkaart, de Toverdrank. Met Dominion De Alchemisten ontstaan ontelbare nieuwe combinaties, die leiden tot een grote variatie aan nieuwe tactieken. De spectaculairste kaart is ongetwijfeld de kaart "Bezeten", die ervoor zorgt dat je een extra beurt mag uitvoeren met de kaarten van je linkerbuurman!

Beide uitbreidingen zijn uitsluitend in combinatie met het basisspel Dominion te spelen. Je hebt namelijk de overwinnings- en geldkaarten uit een zelfstandige variant van Dominion nodig.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dominion Combi-doos - Alchemisten & Overvloed
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite