IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date
IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date

Target Takoma Great Britain Flag Wallet

€ 17,99
Niet op voorraad

Target Takoma Great Britain Flag Wallet

De Target Takoma Great Britain Flag Wallet is een limited edition dart case waar een complete set dartpijlen in zijn geheel inpassen. Je hoeft dus niet eerst je flights eraf te halen voordat ze in de dart wallet passen. Daarnaast biedt deze dart wallet ruimte voor extra accessoires die je, achter een afgesloten vakjes kunt opbergen. 

Deze Target Takoma Flag wallet wordt geleverd exclusief accessoires en darts.

Target Takoma Great Britain Flag Wallet kopen bij Selectdarts

Online dartproducten kopen wordt steeds populairder, zo ook online dartpijlen en dartaccessoires. Doordat wij een goede combinatie online & fysieke winkel aanbieden aan onze klanten, kunt u altijd terecht bij ons. Hiermee onderscheidden wij ons met de web only shops die alleen geinteresseerd zijn in massa verkoop en niet in de dartsport ! In onze fysieke winkel zijn meerdere medewerkers aanwezig die jarenlange ervaring in de dartsport hebben.

Online Target Takoma Great Britain Flag Wallet kopen

Op deze pagina vind je alle steeltip dartpijlen die in het assortiment van Selectdarts aanwezig zijn.Online uw wallets kopen is mogelijk bij ons, maar ook in onze 100m2 fysieke winkel bent u welkom. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren. Wij bieden wallets aan voor iedere darter, van beginner tot professioneel niveau.

Heeft u nog vragen over deze Target Takoma Great Britain Flag Wallet ?

Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten. Is er iets niet duidelijk voor u, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze service hierin is dat we binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak veel sneller. Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops, probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.

Contact:

Selectdarts
Nauwe Noorderhorne 30
8601 CZ Sneek
0515228004
info@selectdarts.nl
whatsapp contact: 06-12909223

Categorie Dart Wallets
Kleuren Aantal 4 Kleuren o
Kleur Blauw, Rood, Wit, Zwart
Aantal setsAantal sets 1 Set Darts
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Target Takoma Great Britain Flag Wallet
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite