IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date
IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date

Bestelling ontvangen | Garantie

BESTELLING ONTVANGEN
Zodra je je bestelling hebt ontvangen is het raadzaam deze gelijk te controleren. Mochten er zich problemen voordoen moet je hier zo snel mogelijk melding van maken, eventueel met een duidelijke foto. Mocht je de bestelling niet controleren bij binnenkomst en enige tijd laten liggen kan er geen aanspraak worden gemaakt op eventuele verkeerd geleverde artikelen, defecten of ontbrekende artikelen.


Bij het in ontvangst nemen van een pakket met schade aan de verpakking heb je het recht om hier melding te maken bij de chauffeur of eventueel het pakket weigeren. Zodra het pakket bij ons retour is zullen wij deze uiteraard zo snel mogelijk in behandeling nemen en een passende oplossing bieden.


GARANTIE

Op al onze producten is de garantietermijn van de leverancier van toepassing met een minimum van 1 jaar. Op gebruiksartikelen zit geen garantie uiteraard fabricage fouten vallen wel onder de garantie. Een artikel dient te worden gebruikt waarvoor deze zijn ontwikkeld, bij verkeerd gebruik zal een artikel niet onder de garantie vallen. Ook vallen verzendkosten niet onder de garantie en dien je hier zelf zorg voor te dragen.


ONDERSTAAND IS UITGESLOTEN VAN GARANTIE:

  • Vocht- of waterschade
  • Verbruiksartikelen waarvan vooraf vastgesteld kan worden dat deze schade kunnen oplopen door gebruik.
Search engine powered by ElasticSuite