IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date
IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date

Grand Slam MXM Gold Dartpijlen

As low as € 59,99
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar

Grand Slam MXM Gold Dartpijlen

De Grand Slam MXM Gold Dartpijlen met zilver/goud kleurige barrel is voorzien van een gecombineerd grip; ringed/knurled en phantom. Op de rechte barrel zitten zwart gecoate punten die voor meer grip in het bord zorgen, zonder het bord te beschadigen.

Merk: Grandslam
Materiaal: 95% Tungsten
Kleur: Zilver /Goud

Dartpijlen worden standaard geleverd met: 3 medium nylon shafts en flights.

Grand Slam MXM Gold Dartpijlen kopen

Bij Selectdarts kunt u niet alleen terecht in onze fysieke winkel om de dartpijlen uit te proberen,
maar ook kunt u online uw Grandslam MXM Gold dartpijlen kopen. De samenstelling van uw gewenste dartpijl is zeer persoonlijk, er is geen standaard versie welke perfect is voor iedereen.Wij raden dan ook iedere klant aan om langs te komen in onze winkel om goed te analyseren welke darts goed voor u is. Onze prachtige winkel is gevestigd: Nauwe Noorderhorne 30 te Sneek. Volgens vele klanten is onze winkel de mooiste in heel Friesland, kom langs en laat u overtuigen! Weet u al welke darts u wilt, dan kunt u de gewenste set natuurlijk aanschaffen via onze prachtige site. Door onze snelle levering, perfecte service en uitgebreid assortiment onderscheidden wij ons van de rest.

Online Grand Slam MXM Gold Dartpijlen kopen

Op deze pagina vind je alle steeltip dartpijlen die in het assortiment van Selectdarts aanwezig zijn.Online uw dartpijlen kopen is mogelijk bij ons, maar ook in onze 100m2 fysieke winkel bent u welkom. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren. Wij bieden darts aan voor iedere darter, van beginner tot professioneel niveau. De pijlen variëren veel in prijsverschil, zo hebben we goedkope dartpijlen voor beginnende spelers en duurdere kwalitatief betere dartpijlen voor de getrainde darters. Via de filter op deze pagina kun je jouw ideale dartpijlen vinden. Je kunt de dartpijlen filteren op gewicht, materiaal, kleur en merk. Vind je het lastig om te bepalen welke dartpijl het beste bij jou past, kom dan eens langs in onze mooie winkel waar wij u persoonlijk kunnen adviseren !

Heeft u nog vragen over deze Grand Slam MXM Gold Dartpijlen?

Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te omschrijven voor onze klanten, dat is onze kracht vergeleken met onze concurrenten. Is er iets niet duidelijk voor u, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze service hierin is dat we binnen 24 uur uw vraag beantwoord hebben, maar heel vaak veel sneller. Hiermee onderscheiden wij ons met andere webshops, probeert u het maar eens uit en laat u verbazen over de snelheid.

Contact:

Selectdarts
Nauwe Noorderhorne 30
8601 CZ Sneek
0515228004
info@selectdarts.nl
whatsapp contact: 06-12909223

Barrel materiaal Tungsten 95%
Kleur Goud
Geleverd per 1 set of 3 stuks
Dartpunt Zwart
Geleverd met flights Ja, set van 3
Geleverd met shafts Ja, set van 3
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Grand Slam MXM Gold Dartpijlen
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite