IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date
IVM drukte in onze winkel is de voorraad niet up to date

Dartbord Surround Zwart

€ 44,99
OP VOORRAAD

Designa Dartbord Surround

Deze Designa Dartbord Surround heeft een prima rubber-kwaliteit waardoor een lange levensduur verzekerd is! Deze Dartbord ring geeft 12 cm extra bescherming van uw muur. Geschikt voor elk merk dartbord. Naast de zwarte is dit product ook leverbaar in rood en blauw.

Wij hebben ook diverse andere surrounds in onze assortiment zoals Surround dart verlichtingen. Met onze dart verlichting heeft u een geheel schaduw vrij bord.Dit zal op den duur de gooi prestaties verbeteren.

Wilt u ervaren hoe het is om op een dartbord met dartbord verlichting te gooien?
U bent van harte welkom in onze winkel in Sneek hier kunt u de verschillende varianten zien en op u laten inwerken.

Surround ring bevestigen

Een surround ring bevestigen werkt heel simpel, u plaatst hem over het dartbord heen en de ring beschermt uw muur zeer goed. Alle dartbord surrounds passen om een normaal (sisal) dartbord. Echter kan er per merk een fractie verschil in de afmetingen zitten, maar passen doet het altijd. Wilt u zien hoe een surround ring bevestigd word in een paar seconden ? Kom dan langs in de mooiste dartwinkel van Friesland en wij geven een demonstratie.

Goedkope Dartbord Surroundring

Bij Selectdarts hebben wij de goedkope dartbord surroundring in ons assortiment

Dartbord Surround Bedrukken

Wij zijn graag uniek op elk gebied van de dartsport en beiden zodoende ook een bedrukking op de surroundring aan voor onze klanten. Wij leveren niet alleen als snelste, maar ook zijn wij de goedkoopste in Nederland. De bedrukking word aangebracht met flexfolie en zit er stevig op, echter als u vaak met de dartpijl hetzelfde stukje raakt, kan de folie los gaan laten.

Surround Verlichting

Bij Selectdarts hebben wij mooie surround inclusief verlichting. Met dit mooie product vanaf € 59,99 beschermt u uw muur, maar heeft u ook geen last meer van schaduw op het dartbord. Wij hebben zelfs de grootste collectie dartbordverlichtingen in heel de wereld. Wilt u liever een surround ring met verlichting, bewonder dan eens onze dartbord verlichtingen. Selectdarts is niet alleen een online winkel met een groot assortiment, maar wij beschikken ook over een fysieke dartshop van circa 100m2. Kom gerust eens onze mooie dartwinkel bewonderen, volgens vele klanten de mooiste van Friesland !

Product Code 065045
Kleuren Zwart
Categorie Surround Plain
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dartbord Surround Zwart
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite