Bestel 24/7 online of kom langs in onze winkel te Sneek
Bestel 24/7 online of kom langs in onze winkel te Sneek

Blade 6 Winmau + Surround Zwart

Speciale prijs € 92,99 Normale prijs € 99,98
OP VOORRAAD

Winmau Blade 6 + Surround Zwart

Professionele Surround Dartset bestaande uit:

  • Winmau Blade 6 Dartbord
  • Zwarte Dartbord Surround

Winmau Blade 6 Dartbord

Het Winmau Blade 6 dartbord is de opvolger van het bekende Winmau Blade 5 dartbord. Het vernieuwde Winmau Blade 6 dartbord wordt gemaakt van hoogwaardig Oost-Afrikaans sisal en is voorzien van een verbeterde spider op het dartbord. Deze ‘Density-Control’ bedrading zorgt voor een betere dichtheid van het sisal waardoor de darts beter in de scorevlakken zoals de double en triple blijven zitten. Dit resulteert vanzelf in hogere scores!

Surround

De surround die geleverd wordt bij deze dart set zorgt er voor dat de muur en de pijlen beschermd worden wanneer deze naast het bord terecht komen. De circa 12cm brede surround geeft voldoende bescherming tegen afzwaaiers. Bijkomend voordeel van de Surround is dat je pijlen erin blijven hangen en dus niet op de grond vallen. Je zult ook merken dat de gaatjes in de rubberen dartring vanzelf weer verdwijnen.

Met deze dart starter set begin jij direct met darten. Het enige wat je nu nog nodig hebt is een setje dartpijlen, die je op onze webshop in alle soorten kunt bestellen. Vergeet ook niet wat extra flights & shafts erbij te bestellen!

Kleuren Zwart
Categorie Dartbord, Dartbord Accessoire, Surround Plain
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blade 6 Winmau + Surround Zwart
Uw waardering