Spaar nu punten bij SelectDarts.nl en ontvang extra korting.
Nice to give, Nice to get! De cadeaubon voor darters.
 
SelectDarts is al jaren leverancier van S4D dartboard verlichting welke geheel in eigenbeheer wordt geproduceerd. Geen schaduw, betere focus en het grootste assortiment van Europa door onze custom build mogelijkheden. Keus uit de STD of de XXL welke goedgekeurd is voor officiële wedstrijden.
SelectDarts is al jaren leverancier van S4D dartboard verlichting welke geheel in eigenbeheer wordt geproduceerd. Keus uit de STD of de XXL welke goedgekeurd is voor officiële wedstrijden.
Al jaren de Nr1 dartbord verlichting van Europa
 
Alle Categorieën
 
 
 

SelectDarts Dartwinkel

SelectDarts.nl is een online dartwebshop en een fysieke dartwinkel in Leeuwarden met een groot assortiment dartartikelen. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk en helpen wij je graag om de juiste keus te maken of het nu gaat om flights, shafts of de dartpijlen die je test. Wij leveren meer dan 4000 dart artikelen maar het kan zijn dat je niet het artikel hebt gevonden waar je naar op zoek bent, neem dan contact op met onze klantenservice.
Sparen bij SelectDarts
Bij elke aankoop ontvangen je spaarpunten bij SelectDarts.nl, door je spaarpunten op te sparen kun je karting ontvangen op je volgende bestelling. Wat moet je hiervoor doen? Je moet een account aanmaken op onze webshop en na elke bestelling ontvangen je je spaarpunten en de rest gaat allemaal automatisch. Ook in onze dartwinkel kun je je spaarpunten inwisselen waardoor het kopen bij SelectDarts.nl nog leuker wordt.