Bestellingen afhalen tijdens lockdown niet mogelijk
Onze winkel is tijdelijk gesloten, online bestellen mogelijk

Harrows Wallet Blaze 12 Black Red

€ 22,50
Levertijd 2-6 werkdagen *

De Harrows Blaze Pro 12 is een uitbreiding op de succesvolle Blaze case welke in 2018 door Harrows werd uitgebracht. Het oorspronkelijke ontwerp is verlengt om meer darts en accessoires me te kunnen nemen.

De nieuwe Harrows Blze Pro 12 kan 12 darts (4 setjes) plaatsen zonder dat de flights van de shafts moeten worden gehaald. Tevens is er voldoende opberg ruimte voor extra flights en shafts of andere dart accessoires.

Ondanks dat de Blaze Pro 12 veel darts bergt is het nog steeds een compacte case, afmeting van 210 x 200 mm en een hoogte van 45mm. Oke, hij past dan niet meer in je binnenzak maar is er rekening mee gehouden om het draagcomfort te vergroten. De Blaze Pro 12 wordt geleverd incl. een "elasticated strap" aan de onderkant van de case. Naast de strap wordt er ook een draag strap meegeleverd.

Aantal sets 4 Set Darts
Kleuren aantal 2 Kleuren
Kleuren Rood, Zwart
Categorie Wallet
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Harrows Wallet Blaze 12 Black Red
Uw waardering

* De aangegeven verwachte levertijd van een product is een indicatie, vanwege corona en brexit laten leveringen vanaf leveranciers langer op zich wachten dan gebruikelijk is. Hierdoor kunnen wij van SelectDarts niet de standaard levertijden garanderen.