Bestellingen afhalen tijdens lockdown niet mogelijk
Onze winkel is tijdelijk gesloten, online bestellen mogelijk

Dartbord Winmau Blade5 Dual Core

€ 62,50
Levertijd op aanvraag

De Winmau Blade 5 Dual Core is het toppunt van dartboard technologie en innovatie. Door gebruik te maken van een nieuw bedrading systeem is er 9 vierkante millimeter meer ruimte in de dubbels en 6 vierkante milliemeter in de tripels. De bedrading is nu nog dunner tot wel 14% en zorgt voor grotere tripples en dubbels, tevens is de Bulls-Eye aangepast. Winmau is al jaren leading met de dartborden en kun je met de Blade5 Dual Core weer een kwaliteitsdartbord verwachten.

De Winmau Blade5 Dual Core heeft ten opzichte van de standaard Blade5 een extra sisal laag waardoor het dartbord gemakkelijker hesteld. Tevens zorgt de extra laag voor iets meer geluiddemping als je dartpijlen in het dartbord komen.

De Blade5 Dual Core is voorzien van het ROTA-LOCK systeem waardoor je het dartbord vlakker tegen de muur kunt plaatsen. Tevens zorgt het rota-lock systeem voor een stabieler dartbord zonder beweging. 

Categorie Dartbord
Kleuren Aantal 4 Kleuren of meer
Kleur Creme, Groen, Rood, Zwart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dartbord Winmau Blade5 Dual Core
Uw waardering

* De aangegeven verwachte levertijd van een product is een indicatie, vanwege corona en brexit laten leveringen vanaf leveranciers langer op zich wachten dan gebruikelijk is. Hierdoor kunnen wij van SelectDarts niet de standaard levertijden garanderen.