Bestellingen afhalen tijdens lockdown niet mogelijk
Onze winkel is tijdelijk gesloten, online bestellen mogelijk

Dartbord Winmau Blade5

€ 49,95
NIET OP VOORRAAD

De Winmau Blade 5 verlegt de grenzen van dartbord technologie tot het uiterste. Door gebruik te maken van een nieuw bedrading systeem is er 9 vierkante millimeter meer ruimte in de dubbels en 6 vierkante millimeter in de tripels. De bedrading is nu nog dunner tot wel 14% en zorgt voor grotere tripples en dubbels, tevens is de Bulls-Eye aangepast. Winmau is al jaren leading met de dartborden en kun je met de Blade5 weer een kwaliteitsdartbord verwachten.

De Blade5 is nu voorzien van het ROTA-LOCK systeem waardoor je het dartbord vlakker tegen de muur kunt plaatsen. Tevens zorgt het rota-lock systeem voor een stabieler dartbord zonder beweging. Het rota-lock systeem is al enige tijd bekend van de Blade5 Dual Core dartborden. De Winmau Blade dartborden zijn de meest verkochte dartborden voor zowel de thuis, horeca of wedstrijden.

Categorie Dartbord
Kleuren Aantal 4 Kleuren of meer
Kleur Clear, Groen, Rood, Zwart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dartbord Winmau Blade5
Uw waardering

* De aangegeven verwachte levertijd van een product is een indicatie, vanwege corona en brexit laten leveringen vanaf leveranciers langer op zich wachten dan gebruikelijk is. Hierdoor kunnen wij van SelectDarts niet de standaard levertijden garanderen.